top of page

MANAGEMENT TEAM

Flag of Sweden
Flag of Finland
Flag of United Kingdom
Peter Verdegem_0081_edited.jpg

Dr. Peter Verdegem is een ervaren professional in zowel management van voedingsondernemingen als productontwikkeling van wetenschappelijke voedingsproducten. Zijn carrière in voeding begon toen hij zijn zijn doctorstitel verdiende aan de Universiteit van Leiden voor het onderzoek naar de structuur en functie van vitamine A analoga in het menselijk oog. Hij vervulde twee verdere academische aanstellingen aan de universiteiten van Stockholm en Nijmegen, waar hij membraaneiwitten bestudeerde alsook prostaatkankerdiagnose. Nadat hij de universiteitswereld verlaten had, begon hij in de medische voedingsindustrie en voedingssupplementen in de VS en in Europa. Hij ontwikkelde meerdere klinisch bewezen voedingssupplementen, zoals voor ooggezondheid, prostaatgezondheid, menopauze, oxidatieve stress, cholesterolverlaging en type-2 diabetes. Nadat hij een MBA ontving van Brigham Young University in de VS, verlegde hij zijn carrière naar het internationale management van verschillende directe verkoopondernemingen, waaronder de grootste in de wereld, waar hij verantwoordelijk was voor een markt van meer dan 100 miljoen dollar per jaar.  Peter is een echte wetenschapsgedreven voedingsprofessional met een passie voor de direkte verkoop.

“Ik wilde GenLife starten om de volgende innovatie in voeding realiteit te laten worden. Ik koos voor direkte verkoop, omdat ik weet hoe krachtig het is om je partners hun gezondheid te zien verbeteren,  maar ook beloond te worden voor het delen van hun verhaal met hun netwerk."

Flag of Germany
Flag of the Netherlands
Flag of Russia
mariel.jpg

Mariel Kuitunen is een resultaat-gedreven professional in de direkte verkoop. Ze heeft een passie voor businessontwikkeling en verandermanagement in de direkte verkoopindustrie en heeft 15 jaar ervaring in salesmanagement en regionale management in Europa. Mariel startte haar carrière in het salesteam van de grootste onderneming in de branche en was verantwoordelijk voor het ontwikkelen en ten uitvoer brengen van groeistrategieën voor de onafhankelijke distributeurs in het direkte verkoopkanaal. Na een expertrol in de strategische ontwikkeling van het accountmanagementproces en de ondersteuning van de invoering, wisselde ze van onderneming en leidde de Europese markt van de grootste Chinese onderneming in de direkte verkoop. 

De waardevolle ervaring in nieuwe marktopeningen en complexe culturele businessomgevingen, illustreren Mariel's grootste kracht: ze is gepassioneerd in het promoten van de omzet door het samenbrengen van de belangen van de onderneming en die van de distributeurs. Ze ontwikkelt omzetplannen en verkoopincentives om de ondernemingsdoelstellingen en ook die van de onafhankelijke distributeurs te bereiken. 

“Voor mij staat GenLife voor eenvoud. Het gaat erom een groep van gelijkgestemde mensen te creëren, die allen de visie delen dat iedereen uniek is. Ons succes komt niet door het uitvoeren van complexe regels en strategieën. Het komt erop neer om verschillende werkwijzen te respecteren en het succes te bevorderen door het gevoel van empowerment te stimuleren. Ik houd van network marketing en de mogelijkheden die het opent voor iedereen. Het gaat erom je ervaringen te delen. Het belangrijkste is persoonlijke ontwikkeling en beloond te worden voor het helpen van anderen in het bereiken van hun doelen en groei.”

bottom of page